Cautare

1199 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (6.62 secunde)
Prietenii de pe Facebook sunt niste puncte de stabilitate miscatoare pentru fiecare individ, dau iluzia certitudinii si a retelei, a grupului de prieteni. Dar pe de alta parte, aceasta este o societate a incertitudinii maxime:
LIBERTATEA: Manuela Harabor face declaratii emotionante despre viata alaturi de fiul ei, diagnosticat cu autism: Ne spunem de zeci de ori pe zi te iubesc Pentru Andrei (28 de ani), fiul Manuelei Harabor, diagnosticat cu autism, timpul curge altfel, iar lumea arata diferit.
Osho despre iubire - Atunci cand iubesti, esti plin de bucurie. ... - Dragostea si libertatea sunt ambele nevoie esentiale. Pana acum, omenirea a trait intr-un mod atat de nebunesc, incat nu-ti poti satisface decat una dintre necesitati:
Nici pe tigani nu-i poate nimeni impiedica sa-i zica bulibasei "regele romilor international", ba de-ai dracu’ ce sunt, uite ca si-au tras doua bucati rege plus coroana si burdihan!
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata:Modificarea Codului de Procedura Penala prin introducerea caracterului temporal controlului judiciar , maxima urgenta pentru Parlamentul Romaniei”.
De ce ii iubesc pe Americanii din SUA? (Autor Bogdan Duca) De ce ii iubesc pe Americanii din SUA? ... - pentru ca Americanii au salvat Europa de nazism; ... - pentru ca zeci si sute de mii de Americani au murit si mor in aceste lupte, in intreaga lume (inclusiv pentru Romania) ;
Creierul Factori de baza Emisfera dreapta a creierului controleaza predominant functiile jumatatii stangi ale corpului si totodata este in legatura cu intelegerea sufleteasca, creativitatea, simturile, intuitia, perceptia spatiului si a muzicii. ... Corespunde, de asemenea, chinezescului Yang , Soarelui, aspectelor masculine si principiului de a darui.
Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou.
Bogdan Popescu, seful clinicii de neurologie de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit la Interviurile Libertatea Live despre accidentul vascular cerebral la tineri.
De atunci, de peste cinci secole, America produce mereu noi revelatii. Printre cele de ultima ora, una vizeaza chiar descoperirea Lumii Noi. ... Stirea a fost readusa in atentia generala de „International Herald Tribune“, cu cateva zile inainte de cea de-a 229-a aniversare a proclamarii independentei Statelor Unite.
Intram in UE sigur, cu toata viteza, si s-ar putea chiar inainte de ianuarie 2007. Propunerile facute de ministrul Justitiei pentru modificarea Codului Penal constituie pasul decisiv pentru integrarea noastra in randul tarilor civilizate ale mamei Europa.
Au trecut 16 ani de la acel eveniment care a rascolit toti romanii, redandu-le libertatea. Revolutia va fi, fara indoiala (si este deja) o lectie importanta din manualele de istorie... ... pentru multi dintre noi ea este deja istorie, este deja o lectie de mult uitata.
De aproape 13 ani se asteapta in societatea romaneasca Legea Cultelor. De tot atati ani, discutiile si controversele bisericilor si cultelor din Romania legate de fiecare articol si fiecare cuvant au fost aprinse si inflamate.
Auzim de foarte multe ori sintagma "libertatea presei" si avem, chiar si cei mai afoni dintre noi, o vaga impresie asupra a ceea ce inseamna si cu ce se mananca aceasta libertate a presei. Din pacate insa, la noi, libertatea presei inseamna cu totul altceva decat sensul initial.
Dragostea, muzica, libertatea si cei dragi o fac fericita. ... Sa poata comunica de la suflet la suflet. ... - Dragostea, muzica, libertatea, bineinteles cei dragi, nu neaparat in aceasta ordine. ... - Depinde de gen. ... - Cat de mult conteaza in cariera muzicala faptul ca esti sexy?
FUMIGENE DE WEEKEND (83) - Baietii astia (d)in PLUS spun lucruri traznite. Sa-l luam, de pilda, pe Ciolos, care cere nici mai mult nici mai putin decat alegeri anticipate. ... Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie.
libertatea.ro Ipoteza-soc: Revolutia din 1989, declansata de bataia puterilor lumii pe zacamintele de petrol (Autor : Sorin Golea)rnNe place sa credem ca blocul comunist s-a prabusit brusc in 1989, din dorinta de libertate a oamenilor.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) afirma ca zece candidati pentru alegerile generale din 28 noiembrie au defasurat activitati de politie politica, fie in calitate de colaboratori, fie de agenti sau ofiteri de securitate, se arata intr-un comunicat al CNSAS.
Cu numai o zi inaintea Congresului, PSD a fost cuprins de isteria depunerii candidaturilor la functiile de conducere centrale.
Forurile de conducere ale PSD - Biroul Executiv Central si Consiliul National - s-au intrunit, ieri, in ultimele lor sedinte si au pus la punct documentatia necesara Congresului. Cu aceasta ocazie, s-au inregistrat si ultimele candidaturi depuse pentru functiile de conducere.
google-analytics.com